Webinars

Webinar amb Eva Bach: “L’autoestima en infants i adolescents”

Aquí teniu la xerrada virtual del passat 3 de novembre: “Les llavors d’una sana autoestima en infants i adolescents”.  

Amb Eva Bach podreu aprendre, entre d’altres qüestions, quines actituds poden afavorir una sana autoestima.  

Webinar amb Pilar Muro: “Aprenem a dialogar millor amb els nostres fills i filles

 

Webinar amb Marc Masip: “L’heroïna del segle XXI”

Voleu descobrir si fem un bon ús de les pantalles?

Us convidem a desvetllar-ho a través de la xerrada virtual “L’heroïna del segle XXI” a càrrec d’en Marc Masip, organitzat per la nostra Fundació Educativa el 26 de maig de 2021.

Webinar de Carles Porrini: “Un moment, deixa’m sentir…”

Si voleu descobrir com podem gestionar les nostres emocions per millorar la nostra vida i la dels altres, no us perdeu el webinar “Un moment, deixa’m sentir…” a càrrec d’en Carles Porrini i organitzat per la nostra Fundació Educativa el passat 1 de desembre de 2021.

Webinar amb Irene Rigau: “Eduquem en el consentiment, una visió del no és no”

Tractar el tema del consentiment, la violència masclista, els perills de la xarxa i, alhora les oportunitats, de cara a la detecció de possibles violències… de ben segur resulta interessant i profitós. L’enfocament i expertesa educativa de la ponent, Irene Rigau, que presenta el tema des de la perspectiva de la necessària implicació de tota la comunitat educativa en la construcció de maneres de viure basades en el respecte és, sens dubte, un dels al·licients d’aquest seminari web.

La xerrada, organitzada per la Fundació Educativa Cor de Maria i feta el 3 de març del 2021, s’insereix en el conjunt d’activitats de sensibilització adreçades a l’alumnat de les nostres escoles, tant per conscienciar del perquè se celebra el DIA DE LA DONA, com per coherència amb els nostres valors, i amb la intenció de lluitar contra la desigualtat i la discriminació per qüestions de gènere o d’un altre tipus.

Webinar amb Anna Ramis:  “Vincles famílies-escola en context COVID”

Com podem establir relacions de confiança en un moment tan complicat com el que estem vivint?

Ens en parla la mestra i pedagoga Anna Ramis al webinar organitzat per la nostra Fundació Educativa el passat 25 de novembre i del qual us n’oferim el contingut.