Bon estiu!!

Bon estiu!!

Tanquem un curs que vàrem començar ple d’incerteses, mascaretes, gels… i que hem acabat amb la “reapareguda normalitat” del dia a dia.

Gràcies per confiar en la nostra escola, en el nostre equip i en el nostre projecte!

Ens retrobem al setembre! Que passeu un Bon Estiu!!!

Webinar “Aprenem a dialogar millor amb els nostres fills i filles”

Webinar “Aprenem a dialogar millor amb els nostres fills i filles”

El proppassat 4 de maig, la FECM va organitzar la tercera i última xerrada virtual d’aquest curs: “Aprenem a dialogar millor amb els nostres fills i filles”. Des d’aquí volem agrair la participació a totes les persones que ens van acompanyar. En aquesta ocasió, Pilar Muro, llicenciada i Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la UB, ens va fer reflexionar sobre situacions quotidianes de comunicació amb els nostres fills/es i ens va oferir eines i recursos per millorar el diàleg amb els infants i adolescents.   

Si us la vàreu perdre, podeu veure de nou la presentació a través d’aquest enllaç.  

També ens podeu ajudar responent l’enquesta de satisfacció i fer-nos propostes de nous temes pels webinars del proper curs. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! 

Concurs de disseny de roba esportiva i bates a les escoles de la FECM

Concurs de disseny de roba esportiva i bates a les escoles de la FECM

Arrenca el concurs per a dissenyar l’equipació esportiva i les bates per a les 9 escoles de la FECM ambel lema “Preparats, llestos, dissenyem!”. Els encarregats de fer-ho seran els alumnes de les escoles de la Fundació amb alumnat de 4t d’ESO que fanl’assignatura optativa de “Visual  i Plàstica”. Concretament,  dissenyaran el xandall d’hivern, eld’estiu i les bates. 

Es tracta d’una iniciativa pionera perquè, perprimera vegada, uns alumnes dissenyen el materialesportiu corporatiu. D’aquesta manera, es vincula clarament la idea d’aprenentatge amb la creativitat. El concurs també pretén fomentar la participació iimplicar tota la comunitat educativa que serà quifinalment votarà l’equipament guanyador.

Aquí podeu consultar les bases del concurs.