Biblioteca

CURS 2023-24

L’objectiu principal de la biblioteca és donar suport al desenvolupament del currículum atès que la biblioteca és un recurs fonamental per a l’adquisició de les competències bàsiques, en especial la lingüística i aprendre a aprendre.

Treballem per promoure el gust per la lectura i la recerca de coneixements mitjançant una sèrie d’activitats de dinamització i animació lectora: recerca d’informació, lectura i recomanacions de contes i novetats mitjançant la cartellera i el racó de novetats, participació de les activitats dels racons, endevinalles, embarbussaments, dites…També dinamitzarem activitats de participació de tot l’alumnat per participar i compartir recomanacions, endevinar quin llibre és, parlar dels llocs preferits de lectura, explicar contes…

Promourem “El Club de Lectura” un cop al mes a partir del novembre adreçat als alumnes de 5è-6è de primària, amb un grup màxim de 15 persones . Els llibres seran de préstec dels fons de les bíbliques públiques i a partir de les lectures farem activitats divertides i dinàmiques: Kahoots, Jocs, Booktrailers, Teatre…

Per altra banda, aprofitant la proximitat i disponibilitat de la biblioteca pública Carles Rahola, se seguirà fent difusió, cooperació i promoció d’activitats organitzades per aquesta biblioteca pública de referència, com el concurs literari, el concurs de punts de llibres, activitats d’ animació, tallers, visites, etc.

La valoració de les activitats realitzades durant els darrers cursos ha estat molt positiva i la intenció de la comissió és de continuar dinamitzant-les i a ser possible, ampliar-les.

L’alumnat, com a mínim un cop a la setmana, pot gaudir d’una biblioteca ben equipada quant a llibres, mobiliari i tecnologia, disposant de 6 ordinadors connectats a la xarxa wifi i una pissarra digital tàctil.

Per últim, la nostra escola participarà, juntament amb altres escoles de Girona, en les Jornades de Biblioteques Escolars del dia 24 d’octubre de 2023 que enguany se celebrarà a la biblioteca Salvador Allende.

Responsables: Comissió de Biblioteca

C/ Joan Maragall, 56
17002 Girona
Tel. 972 20 36 83 / Fax 972412747
[email protected]
www.drmasmitja.cat

Avís legal
Política de privacitat

Canal de denúncies

icon-car.png
Cor de Maria - Dr Masmitjà

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Dr Masmitjà 41.976390, 2.819222

Segueix-nos a: