BIBLIOTECA

 

 

 

 

CURS 2021-22

BIBLIOTECA ESCOLAR

L’objectiu principal de la biblioteca és donar suport al desenvolupament del currículum atès que la biblioteca és un recurs fonamental per a l’ adquisició de les competències bàsiques, en especial la lingüística i aprendre a aprendre.

També es pretén promoure el gust per la lectura i la recerca de coneixements mitjançant una sèrie d’activitats de dinamització i animació lectora que enguany, a causa de les mesures higièniques que comporta la Covid-19, s’ hauran de centrar en aquelles que sigui possible realitzar en el grup classe: recerca informació, lectura i recomanacions de contes i novetats mitjançant la cartellera i el blog, participació de les activitats dels racons, endevinalles, embarbussaments, dites…També dinamitzarem activitats de participació de tot l’ alumnat on aquests puguin compartir recomanacions, lloc preferit de lectura, contes preferits, el millor conte de por…al llarg del curs.

Novament recuperarem “El Club de Lectura” un cop al mes a partir del novembre adreçat als alumnes de 6è de Primària, amb un grup màxim de 15 persones  (d’acord amb la normativa COVID-19). Els llibres seran de préstec dels fons de les bíbliques públiques i a partir de les lectures  farem activitats divertides i dinàmiques: Kahoots, Jocs, Booktrailers, Teatre…

Per altra banda, es seguirà fent  difusió, cooperació i promoció d’ activitats organitzades per la biblioteca pública de referència Carles Rahola, com el concurs de Punts de Llibre, Literari, activitat Bufalletres, visites… A mesura que millorin les condicions de la pandèmia, es podran incrementar les activitats fent-les més cooperatives i globalitzades.

La valoració de les activitats realitzades durant els cursos passats ha estat molt positiva i la intenció de la comissió és de continuar realitzant les mateixes i afegir-hi la participació de la comissió de pares i mares de l’ AMPA en la dinamització i en algunes tasques concretes.

Enguany, recuperem la biblioteca escolar a ple rendiment. Els/les alumnes podran estrenar  la nova biblioteca, que suposa una gran millora respecte de l’ antiga ja que està  ben equipada quant a llibres, mobiliari i tecnològia, disposant de 6 ordinadors connectats a la xarca wifi i una pissarra digital tàctil.

Per últim, la nostra escola participarà  juntament amb altres escoles de Girona, a les XV Jornades de biblioteques escolars del dia 5-10-2021 que enguany es celebraran al Centre Cultural la Mercè..

Responsables: Comissió de biblioteca.

C/ Joan Maragall, 56
17002 Girona
Tel. 972 20 36 83 / Fax 972412747
[email protected]
www.drmasmitja.cat

Avís legal
Política de privacitat

icon-car.pngFullscreen-Logo
Cor de Maria - Dr Masmitjà

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Dr Masmitjà 41.976390, 2.819222

Segueix-nos a: