Informació compra de llibres curs 2022-23

Com els cursos passats, la venda i distribució dels llibres de text del proper curs es farà a la botiga d’Abacus, concretament a la botiga situada a la Ronda Sant Antoni M. Claret 39-41, entre el 14 de Juliol i el 3 de setembre, amdós inclosos.

Els descomptes que s’apliquen són del 20% en els llibres d’ensenyament obligatori i 5% en els llibres d’ensenyament no obligatori. Per a obtenir els descomptes, en el moment de la compra dels llibres caldrà indicar l’escola, el nom i el curs del nen/-a. Trobareu el llistat de llibres a continuació i també al web de l’AMPA de l’escola.

Les famílies amb nens i nenes que faran P-3, P-4, P-5 han de passar per la botiga a fer el pagament, però no s’emportaran els llibres a casa. Trobaran els llibres directament a les aules el primer dia de classe. Perquè això sigui possible cal passar per Abacus abans del 30 d’agost.

Abacus demana que no es folrin els llibres fins haver començat el curs i confirmat que no s’ha d’efectuar cap canvi. Per aquesta mateixa raó, us demanem que en un inici marqueu els llibres amb el nom de l’alumne amb LLAPIS.

Com a novetat, aquest any Abacus ens ha fet arribar les següents promocions especials per a les famílies:

  • CUPÓ REGAL PER MATERIAL ESCOLAR: Per les compres de llibres de text i idiomes, a partir de 50 euros obtindran un cupó regal 10 €* per a la compra de material escolar (compra mínima 30 euros. Exclosos llibres, llibres de text i joguines). A bescanviar abans del 30 de setembre de 2022.
  • PREU MÍNIM GARANTIT: Si troben els llibres de text a un millor preu, els tornem la diferència! (Cupó de x € per la diferència).
  • FINANÇAMENT SENSE INTERESSOS: Finançament gratuït de 2 a 3 mesos amb les targetes de crèdit.

En aquestes promocions l’AMPA no hi té res a veure ni se’n fa responsable. Us ho notifiquem per si és del vostre interès. Per a qüestions relacionades amb aquestes promocions, poseu-vos en contacte directament amb el personal de l’Abacus.

Atentament,

La junta de l’AMPA

[email protected]