Extraescolars migdia curs 2021-22

Com cada any, i per al curs 2021-2022, el centre ofereix activitats extraescolars en l’espai horari dels migdies.
La preinscripció està oberta als alumnes dels cursos que es detallen a continuació, tant pels que es queden a dinar com pels que dinen a casa. El curs, per a totes les activitats, comença el dia 4 d’octubre de 2021 i finalitza el dia 31 de maig del 2022.

Cal fer la preinscripció abans del dia 25 de setembre del 2021. L’assignació de places es farà per ordre d’arribada de la preinscripció. En cas de fer-se més tard no es garanteix que es pugui oferir plaça. Igualment, en cas de no arribar a un mínim número de preinscripcions, és possible que hàgim d’anul·lar alguna de les ofertes.

Llengües

Últimament hem apostat per oferir diferents llengües al nostre alumnat per tal que puguin optar a més oportunitats en un futur. En les llengües d’anglès i xinès els preparem per exàmens oficials amb la corresponent certificació.

Robòtica

Apostem per ampliar coneixements en ciència i tecnologia a través de la informàtica i la robòtica.

Creatic

Amb aquesta activitat es pretén crear una programació paral·lela a la curricular que permeti als alumnes enriquir els seus coneixements TIC.

Biblioteca

Un espai per realitzar tasques escolars i/o lúdiques amb múltiples recursos.

Club de Lectura

Per aquell alumnat que els agrada llegir i compartir les lectures, un espai de tertúlia i debat a l’entorn d’un llibre.

Aprendre a través del Joc

El joc permet aprendre i créixer, potencia la motivació, la concentració i l’esforç. Dona la possibilitat d’imaginar, descobrir, experimentar, resoldre problemes i situacions amb creativitat.

A continuació podeu visualitzar i descarregar-vos el document amb tota la informació de les activitats, horaris i preus. La data límit d’inscripció és el proper 25 de setembre.