APRENEM A DIALOGAR MILLOR AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES 

Xerrada virtual organitzada per la Fundació Educativa Cor de Maria 

A càrrec de Pilar Muro 

La comunicació entre pares i mares i els seus fills/es és cabdal per al desenvolupament d’un clima de convivència adequat a la família, ja que contribueix tant al desenvolupament personal i afectiu de tots els seus membres com al foment de competències i valors de respecte mutu.    Una bona comunicació ajuda els nostres fills i filles a sentir-se estimats i respectats, a millorar la seva autoestima i a generar un bon model de comunicació perquè l’imitin en el futur. 

A vegades, però,  aconseguir aquest ambient de comunicació no és fàcil. Anem cansats, rebem WhatsApps, correus de la feina i interrupcions constants… Amb l’objectiu de reflexionar sobre situacions quotidianes de comunicació amb els nostres fills/es i aprendre recursos per millorar el diàleg amb ells i elles, la FECM us ofereix el webinar  “Aprenem a dialogar millor amb els nostres fills i filles “, a càrrec de Pilar Muro,  llicenciada i Doctora en Psicologia clínica i de la Salut per la UB, qui ens ajudarà a reflexionar sobre diferents aspectes de la comunicació: com és a casa? som model i referents dels nostres infants?… Ens parlarà també de l’escolta activa com a eix fonamental en el diàleg,  d’ allò que diem amb paraules i amb la nostra mirada i ens oferirà recursos per millorar el nostre diàleg. 

La Pilar Muro és mare de tres fills de 13, 11 i 8 anys i una apassionada de la formació que empodera a mares i pares en la seva funció educadora amb els seus fills/es. És membre també de l’Escola Ignasiana d’Eneagrama i Cofundadora de Angulo 365, on desenvolupa la seva vocació com a psicòloga i formadora, treballant per a la transformació educativa. També acompanya i fa formacions a equips educatius i lidera projectes sobre hàbits saludables. 

Creiem que aquesta xerrada virtual que us oferim amb el patrocini de l’editorial Baula, pot contribuir a conèixer millor quins recursos tenim al nostre abast per crear un ambient comunicatiu que sigui un punt de suport per a pares i fills a l’hora de preveure i tractar els diferents problemes que poden sorgir tant en la infància com en l’adolescència i, sobretot, per enfortir el vincle emocional amb els nostres fills i filles.  

Participeu en aquest webinar gratuït clicant aquest enllaç o a través de les nostres xarxes. Us hi esperem!