Us informem que dilluns 1 de març s’inicien les activitats extraescolars del migdia amb algunes modificacions per tal d’adaptar-nos a les mesures dictades pel PROCICAT. Com ja sabeu, quan les activitats es realitzen amb alumnes de diferents grups “bombolla” han de ser màxim 6 alumnes en una mateixa aula. Les famílies de l’alumnat d’anglès i francès ja han estat informades d’alguns canvis organitzatius que s’aplicaran a partir de dilluns. 

Pel que fa a l’espai Biblioteca, la propera setmana, només iniciarà l’activitat l’alumnat de 6è i l’organització serà la següent: 

dilluns: alumnes de 6èC

dimarts: alumnes de 6èA

dimecres: alumnes de 6è B

Tan aviat com se’ns permeti tornar a la “normalitat”, l’alumnat de 5è podrà iniciar novament l’activitat.

Disculpeu les molèsties. 

Moltes gràcies per la vostra comprensió.