D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us informem que, en l’àmbit de l’educació, l’afectació de les mesures serà la següent:  

  • Les activitats extraescolars i les activitats de lleure infantil i juvenil, l’esport escolar i les activitats extraescolars que es fan fora de l’horari lectiu habitual, dins o fora del centre educatiu, amb un propòsit educatiu o formatiu, queden suspeses si es fan de manera presencial.

S’exceptuen les activitats que es facin als centres educatius i que mantinguin els mateixos grups de convivència estable que a les activitats lectives. 

  • Les sortides i les activitats lectives fora del centre no es poden organitzar si es fan fora del municipi.

Per aquest motiu, no hi haurà activitats extraescolars fins a nou avís.

Les noves restriccions que han entrat en vigor el dia 7 de gener de 2021 està previst que tinguin una vigència de 10 dies.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.