L’escola Dr. Masmitjà és un centre que sota el segell d’Escola Verda ja fa temps que actua amb criteris de sostenibilitat. Una de les seves preocupacions és convertir el voltant del centre en un lloc saludable i amable. Per això afavorim accions on les famílies utilitzin mitjans sostenibles per arribar i marxar del centre, i fer que els alumnes puguin ser autònoms en el trajecte el més aviat possible. 

En aquesta línia l’escola actua amb un conveni amb els dos pàrquings que tenim a prop, el de les Casernes (Emili Grahit) i el del carrer de la Creu (al costat de La Caixa). Per utilitzar-los l’escola facilita uns carnets, amb uns preus de descompte en els horaris d’entrada i sortida del col.legi.  Només els heu de demanar a la porteria (Lurdes o Carme).

Aquest curs hem de modificar i actualitzar els carnets, per tant, els del curs passat no serviran. 

Si voleu fer servir aquest servei, hauríeu de sol.licitar-ho a la porteria de l’escola per tramitar-ho el més aviat possible.

Cordialment,

Equip Directiu i Comissió Escola Verda