Benvolgudes famílies,

Us adjuntem informacions pràctiques sobre l’inici de curs, activitats complementàries, adquisició de llibres i material escolar per al proper curs 2020-21. Nosaltres seguim treballant per poder retrobar-nos a l’escola i fer-ho amb la major “normalitat” que ens permetin les circumstàncies. De moment, tal i com ens han indicat des del Departament d’Educació, estem elaborant un “Pla d’organització de centre” per reprendre el curs amb totes les garanties. Aquest pla caldrà revisar-lo i donar-lo per definitiu, amb l’aprovació del Consell Escolar, al setembre. Així doncs, a partir de l’1 de setembre, us informarem detalladament de com durem a terme aquesta reobertura.

Si teniu qualsevol dubte o voleu fer alguna consulta, estem a la vostra disposició.

Moltes gràcies!

Equip Directiu Masmitjà