Us presentem el projecte “DONA LA NOTA, encara hi som a temps”. És una iniciativa del Departament d’Educació de la Generalitat que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

Com a Escola Verda que som, ens ha semblat interessant participar-hi com a escola. La idea principal del projecte és cantar la cançó que l’engloba el dia 5 de juny als patis de les escoles. Com que això serà difícil, degut a les circumstàncies actuals, els departaments de comunicació i de música del col.legi Dr. Masmitjà us proposem crear un vídeo amb tots els alumnes cantant, des de casa vostra, la cançó proposada. Aquest vídeo es penjaria a les xarxes socials el mateix dia 5 de juny en substitució de la trobada al pati. 

Per participar-hi, només haureu de seguir les instruccions que les mestres de música us faran arribar la setmana del 18 de maig. Haureu d’enviar els vostres vídeos al correu [email protected]. Teniu temps fins al proper 2 de juny.  

Quants més vídeos rebem, més veus ressonaran contra el canvi climàtic!  Animeu-vos a participar-hi!!