CICLE INICIAL

La Valentina Garcia de 1rA, l’Anna Masferrer de 2nB, en Marco Falsetta de 2nC, la i la Clàudia Castañer de 2nC són els guanyadors i guanyadores de Cicle Inicial dels Jocs Florals del Dr. Masmitjà d’aquest any, #N@vegant Entre LLetres. Enhorabona!! ????

A continuació us fem partíceps dels seus escrits.

Anna Masferrer 2nB
Clàudia Castañer 2nC

CICLE MITJÀ

L’Abril Darbra de 3rB, la l’Anna Costal de 3rC, l’Alba Bosch de 4tA i l’Isaac Clarà de 4tCta són els guanyadors i guanyadores de Cicle Mitjà dels Jocs Florals del Dr. Masmitjà d’aquest any, #N@vegant Entre LLetres. Enhorabona!! ????

Abril Darbra 3rB
Anna Costal 3rC

CICLE SUPERIOR

L’Eric Lozano de 5èA, la Clàudia Montoya de 5èC, l’Aina Saperas de 6èB i l’Anna LLausàs de 6èC són els guanyadors i guanyadores de Cicle Superiordels Jocs Florals del Dr. Masmitjà d’aquest any, #N@vegant Entre LLetres. Enhorabona!! ????