Des de la Fundació Cor de Maria i l’escola Dr. Masmitjà us proposem un repte per fer present l’estimació per totes aquelles persones que aquests dies trobem a faltar d’una manera especial, avis, àvies, amics, …. També podeu enviar un missatge especial a malalts o a totes les persones que amb la seva feina ens cuiden. El nostre cor està amb tots ells! #EduquemAmbElCor 

Envieu-nos els vostres missatges amb els cors fets a casa amb l’etiqueta #EduquemAmbElcor a [email protected]. Els publicarem a les nostres xarxes en senyal de solidaritat. El missatge pot ser un dibuix, una foto o un petit vídeo i els cors poden ser fets des de diferents àmbits: coneixement i estudi, creativitat, valors, exercici físic, … Deixem volar la imaginació!

Moltes gràcies a tots i us animem a enviar el vostre cor!!