Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosostots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.  

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. 

Us recomanem que estigueu atents a la informació que rebreu del centre  mitjançant la plataforma Alexia/correu electrònic. El personal docent es posarà en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar les tasques escolars que poden fer els vostres fills i filles durant aquest període establert pel Govern.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.  

Equip Directiu