LLIBRES DE TEXT, AMPA I BANC DE LLIBRES. CURS 2019-20

Com el curs passat, la venda i distribució dels llibres de text del proper curs es farà a la botiga d’Abacus, concretament a la botiga situada a la Ronda Sant Antoni Ma Claret 39-41, a partir del 17 de Juliol, durant tot el mes d’agost i fins el 12 de Setembre. En el moment de la compra dels llibres caldrà indicar l’escola, el curs i el nom del nen/-a *

(* Les famílies amb nens i nenes que faran P-3, P-4, P-5 han de passar per la botiga a fer el pagament però no s’emportaran els llibres a casa. Trobaran els llibres directament a les aules el primer dia de classe. Perquè això sigui possible han de passar per Abacus abans del 30 d’Agost.)

Podreu consultar el llistat de llibres que correspon al curs del vostre fill/a al tauler d’anuncis de l’escola i al blog de l’AMPA a partir de l’1 de Juliol.

Si voleu saber més… http://ampamasmitja.org/
Restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.


Restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.

Atentament
La junta de l’AMPA

[email protected]