CAMPANYA SOLIDÀRIA AMB LA FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA


Benvolgudes famílies,

La setmana del 27 al 31 de maig, com cada any, celebrem la setmana del Cor de Maria. Potenciem el valor de la solidaritat amb l’alumnat fent una campanya solidària destinada a la FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA.

Enguany portem a terme un projecte d’ajuda a aquesta entitat que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona. Més concretament amb la nostra col·laboració es podran adquirir perruques, alguna cadira de rodes, alguns matalassos d’aire… per famílies que tenen nens i nenes amb aquesta malaltia.

Us fem arribar un sobre per tal que pugueu participar, de forma anònima, amb la vostra aportació.

El divendres 31 de maig els nens i nenes de 6è prepararan la tradicional Fira de la Solidaritat per a tot l’alumnat. També durant els dies 30, 31 de maig i 3, 4 de juny l’alumnat de sisè vendrà productes a l’entrada de l’escola elaborats per ells mateixos, dins el Projecte d’Emprenedoria. La recaptació també anirà destinada a la mateixa FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA.

Pensem que és necessari que els nostres alumnes entenguin que poden prescindir d’algun caprici i compartir els seus diners amb aquells que ho necessiten.

Agraïm molt la vostra col·laboració.

Atentament,

Departament d’Educació en Valors.