Hem guanyat el VX Campionat de Catalunya de Goalball Inclusiu!!

La 15a edició del Campionat de Goalball Inclusiu, de la Fundació Cruyff per a centres educatius s’ha celebrat el dissabte 16 de febrer a la seu de l’ONCE Catalunya, al carrer de Sepúlveda de Barcelona. El torneig ha estat organitzat pel Club d’Esports Adaptats per a Cecs Catalunya i el CRE ONCE Barcelona.

Aquest any hi han participat 17 equips mixtos formats per centres educatius de les quatre províncies de Catalunya. La condició indispensable per ser-hi és que a cada equip hi hagi un jugador amb discapacitat visual supervisat per un educador del Centre de Recursos Educatius de l’ONCE.

El joc en equip, la inclusió i la col·laboració entre companys han estat tres valors clau dins la filosofia dels equips que han participat en el torneig.

Moltes felicitats a tots!!